Tudtad?

Túl az 1 millión

Magyarország piacvezető lakás-takarékpénztáraként, több, mint 20 éves tapasztalatunkkal már 1,3 millió lakásálmot valósítottunk meg.

Pénzügyekről komplexen

Személyi Bankáraink szakértelmükkel a lakásálmok megvalósítását segítik.

Pénzügyekről személyesen

1800 fős, kiválóan képzett Személyi Bankár hálózatunk országos lefedettségű, közvetlenül az otthonokba juttatjuk el az lakásálmok megvalósításával kapcsolatos információkat.

Digitalizálás az ügyfélélmény növelésért

Aki belép a megújult WebBankár alkalmazásba, az az aktuális információk és a számlatörténet megtekintése mellett, módosíthatja személyes adatait, új lakás-előtakarékossági szerződést köthet, valamint elindíthatja online befizetéseit is.

Lakásálomból valóság

Otthonok&Megoldások Magazinunk Magyarország legnagyobb példányszámban nyomtatott otthonteremtési tippeket és ötleteket/inspirációt/ adó kiadványa. Emellett www.otthonokesmegoldasok.hu oldalunkon interneten is segítünk a megvalósításhoz ötletet meríteni az érdeklődőknek.

A külvilág is díjaz minket

2020-ban 12. alkalommal is megkaptuk a Superbrand és Business Superbrands díjakat. A döntéshozók figyelembe vették a brand tradícióját, történelmét, piaci szerepét a márka reputációját, etikai megítélését, közismertségét, tudatos innovációját, márkastratégiáját és a márkaépítési gyakorlatát.

Védelem a megtakarításokra

Lakás-előtakarékossági szerződésen elhelyezett betétek 100 000 Euro-ig az Országos Betétbiztosítási Alap védelmében állnak.

Kiszámítható, fix kamatozású lakáshitelek

Már a szerződéskötéskor előre látható a hitelkamatok és törlesztőrészletek alakulása egészen a futamidő végéig!