Energiahatékony és zöld megoldások

Napelemes bojler, elektromos autó töltő és hőszivattyús medence fűtés jelentős kedvezménnyel és hasznos extrákkal a Wagner Solar-nál.

Mit kínálunk?

  • Fothermo Napelemes Bojlerek ajándék keverő szeleppel és akkumulátor kábellel, 60.000 forint értékben

Élvezze a forró vizet – a nap erejével!

Német gyártású, kiváló minőségű fotovoltaikus vízmelegítők vezető, amely közvetlenül a napelemekből érkező energiát fordítják használati melegvíz előállítására. Napsütés hiányában képesek a hálózati tápellátásról való működésre, de hálózattól független üzemben is telepíthető. 80 – 200 és 300 literes kapacitással is elérhető, 3 év garanciával szállítjuk.

Bővebb részletek: Fothermo napelemes bojlerek - Wagner Solar | elektromos fűtőpanelek

  • NOARK falra szerelhető 3 fázisú 22kW-os töltő, telepítéssel, 50.000 Ft egyedi árkedvezménnyel

Az ön és autója igényeihez igazodva építjük ki elektromos autótöltőjét, a kiemelten jó értékarányú Noark fali töltőkkel.

A készülék gyors és biztonságos töltést tesz lehetővé, minden forgalomban lévő elektromos autó típussal kompatibilis. Beépített 5m hosszúságú csatlakozó kábelt tartalmaz, szakszerűen telepítjük és 5 év garanciát adunk hozzá.

Bővebb részletek: Elektromos autó töltő - Wagner Solar napelemes rendszerek

  • Brilix 9kW-os medencefűtő hőszivattyú szakszerű telepítéssel, és + 1 év kiterjesztett garanciával

Szabaduljon meg a magas fenntartási költségektől és használja épített medencéjét egész évben!

A legmodernebb hőszivattyús technológia biztosítja a víz fűtését, a gázfogyasztás igénye nélkül, kizárólag elektromos árammal és a környezeti hő felhasználásával. Kulcsrakész szereléssel és 2+1 év garanarciával szállítjuk.

Bővebb részletek: Medence fűtés - Wagner Solar | napelem, hőszivattyú

Milyen érvek szólnak a Wagner Solar mellett?

21 éve az energetikai piac egyik vezető szereplője, Superbrands és Magyar Brands díjas, több nemzetközi márka kizárólagos magyarországi forgalmazója. Jelentős raktárkészlettel, szaktanácsadással és személyre szabott megoldásokkal áll ügyfelei szolgálatában.

Még nem tagja a Fundamenta Kedvezmény Programjának?

Regisztráljon ügyfélszámával pár perc alatt és a kedvezményt adó kuponokat havi rendszereséggel, e-mailben elküldjük Önnek.

Feliratkozom a Fundamenta Kedvezmény Programra