Lakáshitelek minden élethelyzetre

Nem szeretne várni a megtakarítási időszak végéig és szüksége lenne a teljes szerződéses összegre? Nálunk erre is talál megoldást. A Fundamenta lakáshitelei kedvező, fix kamatozású lakáshitelek, amelyekkel egészen a futamidő végéig forintra pontosan láthatja törlesztőrészletei alakulását. Felhasználhatja számos lakáscélra, köztük új vagy használt lakásvásárlásra, építkezésre és felújításra.

A részleteket és a reprezentatív példákat a kiválasztott terméknél találja.

Lakáshitelek

Felújító Lakáshitel

Egy lakásban vagy egy családi házban mindig van mit csinálni. Előbb, vagy utóbb mindenképpen költenünk kell otthonunkra, amelyhez nagy segítség lehet a Felújító Lakáshitel 12,50%-os azonnali áthidaló kölcsön kamattal (THM: 15,62%)!

További részletek

Megvalósító Lakáshitel

Most van szüksége lakáshitelre otthonálmai megvalósításához? Válassza Megvalósító Lakáshitelünket (THM: 14,59-14,69%) előre rögzített törlesztőrészletekkel!

További részletek

Továbblépő Lakáshitel

Amennyiben meglévő ügyfelünkként minimum két éve rendelkezik Fundamenta lakásszámlával, és a szerződéses összeg 10%-át befizette, akkor válassza Továbblépő Lakáshitelünket (THM 11,04%-12,50%), a futamidő végéig fix kamattal!

További részletek

Célbaérő Lakáshitel

Már előre látja, hogy mikor lesz szüksége lakáshitelre, és ehhez először megtakarítana? Egészítse ki a megtakarítási idő végén a rendelkezésre álló megtakarítását előre rögzített, kedvező kamatozású Célbaérő Lakáshitelünkkel (Referencia THM: 4,98%-5,48%) a teljes szerződéses összeg mértékéig, amelyhez Kamatbónuszra is jogosult lehet.

További részletek

Fundamenta NHP Zöld Otthon Lakáshitel

A Fundamenta-Lakáskassza Zrt. 2022.07.31. napját követően a Fundamenta NHP Zöld Otthon Lakáshitel termék további (R10-R13 tarifák) értékesítését megszüntette.

További részletek
 • 2018.10.16-ig kötött, állami támogatásra jogosult szerződések esetén igényelhető lakáshitelek

  • Célbaérő Lakáshitel

   Lejár Fundamenta megtakarítása és szüksége lenne a teljes szerződéses összegre? Növelje a rendelkezésre álló megtakarítását Célbaérő Lakáshitelünkkel (THM: 4,53%), a futamidő végéig fix kamattal és állami támogatással!

   Részletek>>
  • Megvalósító Lakáshitel

   Ha mihamarabb szüksége lenne lakáshitelre, akár megtakarítás nélkül vagy kisebb Fundamenta megtakarítási összeggel, akkor válassza a Megvalósító Lakáshitelt (THM: 6,39%), a futamidő végéig fix kamattal és állami támogatással!

   Részletek>>
  • Továbblépő Lakáshitel

   Amennyiben meglévő ügyfelünkként már két éve rendelkezik Fundamenta lakásszámlával, és a szerződéses összeg 10%-át befizette, akkor válassza Továbblépő Lakáshitelünket (THM 5,37%), kedvező, a futamidő végéig fix kamattal és állami támogatással!

   Részletek>>