A Fundamenta-Lakáskassza Zrt. vezetősége

A Fundamenta-Lakáskassza Zrt. Management tagjai:

Morafcsik László
vezérigazgató, Vezérigazgatói divízió
Az Igazgatóság elnöke
Vezérigazgatói divízió: Személyi Bankár hálózat, Partner értékesítés, Speciális értékesítési csatorna, Értéklánc, Értékesítés menedzsment, Marketing és kommunikáció, Humánerőforrás, Jog, Compliance
Morafcsik László 1997 óta, az alapítástól kezdődően dolgozik a Fundamentánál. 2004. október 1-jén a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. értékesítési igazgatójának nevezték ki. 2007. május 1-jével a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. igazgatósági tagjává választották. 2004 szeptemberétől a Fundamenta-Lakáskassza Pénzügyi Szolgáltató Kft. értékesítésért felelős ügyvezető igazgatója. 2017. január 1-től a vezérigazgató-helyettes státuszt tölti be. 2019. november 1-jétől a Fundamenta Értéklánc Kft. ügyvezetője is, míg 2024. május 1-től Fundamenta-Lakáskassza Zrt. vezérigazgatójává nevezték ki.

Soós Attila
vezérigazgató-helyettes, IT és operáció divízió
IT és operáció divízió: IT üzemeltetés, IT fejlesztés, Szervezés, Projekt iroda, Back Office, Digitális fejlesztés, Data Office
2005 óta a Fundamenta-Lakáskassza informatikai, projektmenedzsment és értékesítési területein szerzett szakmai és vezetői tapasztalatokat. 2018. január 1-től a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. Igazgatóságának tagja.
2024. május 1-től a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. vezérigazgató-helyettese.

Jakabfalvy Dóra
ügyvezető, Üzleti divízió
Üzleti divízió: Piacmenedzsment, Értékesítés támogatás, Contact Center, Treasury
1996-ban a Commerzbank (Budapest) Zrt.-ben kezdte pályafutását. 1998 októberében az ERSTE Bankhoz csatlakozott és szerzett szakmai és vezetői tapasztalatokat üzleti területen, majd 2007-től az UniCredit Banknál látott el vezetői feladatokat mind helyi, mind nemzetközi színtéren, üzleti és kockázatkezelési területeken.
2017. május 1-jétől vezeti a Fundamenta-Lakáskassza Zrt.-ben a Piacmenedzsment területet. 2019. november 1-jétől a Fundamenta-Lakáskassza Kft. ügyvezetője.
2024. május 1-jétől a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. üzleti divízióért felelős ügyvezetője.

Király Tamás
ügyvezető, Pénzügyi divízió
Pénzügyi divízió: Kontrolling, Pénzügy és számvitel, Központi beszerzés és üzemeltetés
2002-ben csatlakozott a Fundamenta csapatához, és a belső ellenőri majd kontrolling területen szerzett tapasztalatok után 2009. január 1-től Kontrolling igazgatóként felelt a Társaság tervezési, költséggazdálkodási és állománymodellezési feladataiért. 2024. májusától a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. ügyvezető igazgatója. 2019. november 1-jétől a Fundamenta-Lakáskassza Kft. ügyvezetője is. 2024. május 1-től a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. Pénzügyi divízióért felelős ügyvezetője.

Vizkelety Péter
ügyvezető, Kockázatkezelési divízió
Kockázatkezelési divízió: Stratégiai eszköz- és forrásmenedzsment, Stratégiai kockázatkezelés, Biztonság menedzsment, Vállalati fenntarthatóság
Alapítóként csatlakozott a Fundamentához treasury munkatársként. 2003-tól a Treasury terület vezetője. 2011 végéig fő feladatai mellett a társaság tulajdonosi körébe tartozó intézményeknél biztosítói és nyugdíjpénztári vagyonkezelési, illetve alapkezelői tapasztalatokat is szerzett. 2019-től a Stratégiai Eszköz- és Forrásmenedzsment terület igazgatója, 2024. május 1-jétől a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. Kockázatkezelési divízióért felelős ügyvezetője.

A Fundamenta-Lakáskassza Zrt. Igazgatóságának tagjai:

Az Igazgatóság elnöke: Dr. Barna Zsolt MBH Bank Nyrt. – elnök-vezérigazgató
Az Igazgatóság tagjai: Ginzer Ildikó MBH Bank Nyrt. – vezérigazgató-helyettes
  Krizsanovich Péter MBH Bank Nyrt. – vezérigazgató-helyettes
  Morafcsik László Fundamenta-Lakáskassza Zrt. – vezérigazgató
  Soós Attila Fundamenta-Lakáskassza Zrt. – vezérigazgató-helyettes

A Fundamenta-Lakáskassza Zrt. Felügyelőbizottságának tagjai:

A Felügyelőbizottság elnöke: Egerszegi Ádám MBH Bank Nyrt. – vezérigazgató-helyettes
A Felügyelőbizottság tagjai: dr. Török Ilona MBH Bank Nyrt. – elnöki kabinetért felelős vezető
  Bakonyi András MBH Bank Nyrt. – vezérigazgató-helyettes
  Tóth-Zsinka Edit Júlia MBH Bank Nyrt. – ügyvezető igazgató
  Horváth Gergely Generali Biztosító Zrt. – vezérigazgató- helyettes