Fundamenta Kedvezmény Program

Építkezik, felújít, vagy korszerűsít? A Fundamenta ügyfeleként ezt kedvezményekkel valósíthatja meg partnereinknél!

 

Összegyűjtöttük Önnek azokat a magyarországi építőanyag és berendezés forgalmazókat, akik megbízható, stabil háttérrel tudják kielégíteni az ügyfeleik igényeit és Ön Fundamenta Ügyfélként szolgáltatásaikat kedvezménnyel veheti igénybe.

Hogyan veheti igénybe Partnereink szolgáltatását Fundamenta kedvezménnyel?

Minden aktív szerződéssel rendelkező ügyfelünk jogosult a kedvezmény igénybevételére. A kedvezményt adó kuponokat havi rendszereséggel, e-mailben küldjük el Önnek.

Fundamenta Kedvezmény Program - Általános Szerződési Feltételek

Partnereink kategória szerint

Partnereink aktuális kedvezményei

Hőszivattyús rendszerek

Hőszivattyús fűtési rendszerek teljeskörű kivitelezése egyedi bruttó 100.000 forintos kedvezménnyel a kiválasztott hőszivattyús rendszer árából.

További részletek

Csempe, padlólap és szaniterek

Csempe, padlólap, szaniter, fürdőszoba bútorok és felszerelések széles választéka a Csempecentertől 5-10% kedvezménnyel.

További részletek

Nyílászárók és Árnyékolás

Kül- és beltéri nyílászárók, árnyékolástechnika, szúnyoghálók, beltéri ajtók és garázskapuk 10-20% kedvezménnyel a JENEI Kft-től.

További részletek

Tetőterek és padlásterek utólagos szigetelése

Tetőterek és padlásterek szigetelése akár 1 nap alatt, fújható szigeteléssel, bontás nélkül és ingyenes audittal - 10% kedvezménnyel és extra 2 év garanciával a KontaktBau-tól

További részletek

Ingatlan tervezés, kivitelezés, teljeskörű- és részleges felújítás garanciával

Családi házak tervezése és kulcsrakész kivitelezése, ingatlanok teljes- és részleges felújítása 10%-os kedvezménnyel a Premier House-tól.

További részletek

Építőanyagok és barkácsgépek

Építőanyagok (tégla és áthidaló elemek, térkövek, víz- és hőszigetelési anyagok, tetőcserép, festékek, gipszkarton) és barkácsgépek 5 -10% kedvezménnyel a HUFBAU Téglacentrumtól.

További részletek

Elektromos és gázüzemű kazánok, fűtési rendszerek kiegészítői

Gáz- és vegyestüzelésű kazánok, hőszivattyúk, radiátorok, szobai termosztátok, vízlágyítók, csaptelek és kiegészítőik 5 -10% kedvezménnyel a Netkazántól.

További részletek

Légkondicionáló berendezés és telepítés

Nord, Haier, Hitachi és Samsung márkájú lakossági légkondicionáló kültéri és beltéri egység 13% árkedvezménnyel és fix 80.000 Ft-os telepítéssel a "KLIMA" Kft-től.

További részletek

Energiahatékony és zöld megoldások

Napelemes bojler, elektromos autó töltő és hőszivattyús medence fűtés jelentős kedvezménnyel és hasznos extrákkal a Wagner Solar-nál.

További részletek

Ingatlan értékesítés

Eladná ingatlanát? Bízza szakértőre ingatlan értékesítését kedvezményes megbízási díjjal a Fundamenta Ingatlannál! 4%+ÁFA helyett 2,49%+ÁFA kedvezményes megbízási díj!

További részletek

Együtt jobban megéri

Ingatlan vásárláson gondolkodik, de még nem találta meg álmai otthonát? Válasszon lakást a Fundamenta Ingatlan kínálatából, így igénybe veheti Fundamenta Ingatlan Extra kondíciónkat!

További részletek

Infrapanel elektromos fűtési rendszerek

Infrapanel elektromos fűtés 15%-os árkedvezménnyel

További részletek

Üzleti partnerként szeretne csatlakozni a Fundamenta Kedvezmény Programjához?