Foglaljon időpontot és intézze ügyeit sorban állás és várakozás nélkül!

Időpontot foglalok

Cím: 1123 Budapest, Alkotás utca 55-61.

Nyitvatartás:
Hétfő: 8:00–16:30
Kedd: 8:00–16:30
Szerda: 8:00–18:00
Csütörtök: 8:00–16:30
Péntek: 8:00–16:00

Ügyfélpont irodánk akadálymentesített.

Szerződésével kapcsolatos ügyeit a WebBankárban intézheti
A gyorsabb ügyintézés érdekében szerződésével kapcsolatos kérdéseit és kéréseit a WebBankár rendszer „Üzenetek funkciójával” tudja beküldeni. Ehhez kérjük, regisztráljon vagy lépjen be a WebBankárba.

Tovább a WebBankárra

Egyéb ügyintézés
Az „Ügyfél vagyok” űrlapot használhatja, ha Ön a szerződés kedvezményezettjeként, meghatalmazottjaként, esetleg gyámként/gondnokként üzenne nekünk.

Ügyfél vagyok

Kérdése van termékeinkkel kapcsolatban?
Érdeklődőként vagy partnerünkként űrlapjainkon keresztül veheti fel velünk a kapcsolatot. Az űrlap megnyitásához kattintson a megfelelő gombra.

Nem vagyok ügyfél

Értékesítési partner vagyok

Postai levelét az alábbi levelezési címre várjuk: Fundamenta-Lakáskassza Zrt. Budapest 1922

Ha nyugodt körülmények között, otthonában szeretné megismerni, milyen lehetőségek állnak rendelkezésére lakáscéljai megvalósításához, akkor kattintson a Személyi Bankárt kérek gombra!

Ha Ön már ügyfelünk, Személyi Bankára elérhetőségét megtekintheti a WebBankár fiókjában a belépést követően a főoldalon, a Kapcsolattartó menüpontban.
Még nem regisztrált a WebBankár szolgáltatásra?
A linkre kattintva egyszerűen megteheti! Regisztrálok a WebBankárba

A személyes találkozó helyett kérhet online megbeszélést is Személyi Bankárától az ismert felületek egyikén (pl.: Zoom, Skype, Viber).

Amennyiben meglévő szerződésével kapcsolatban van kérdése, hívja a TelefonBankárt!

A TelefonBankár elérhetősége:
06 1 411 8181

H-K-Cs-P: 8:00-18:00
Szerda: 8:00-20:00

Abban az esetben, ha termékeinkkel kapcsolatban van kérdése vagy új szerződést kötne, kérjen ingyenes visszahívást elkötelezettség nélkül!

Visszahívást kérek

Kérjük, nézze meg, hogy mely időpontokban a leggyorsabb az ügyintézés.

Megkeresési feltételek

Adatkezelési nyilatkozat

Jelen feltételek elfogadásával egyértelmű és kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. (székhelye: 1123 Budapest, Alkotás utca 55-61.; cg.:01-10-43304; telefonszám: 06 1 411 8181; elektronikus elérhetőség: www.fundamenta.hu/kapcsolat; honlap: www.fundamenta.hu), illetőleg a Fundamenta-Lakáskassza Kft. (székhelye: 1123 Budapest, Alkotás utca 55-61.; cg.: 01- 09-673867; telefonszám: 06 1 411 8181; elektronikus elérhetőség: www.fundamenta.hu/kapcsolat) a részükre jelen honlapon megadott adataimat (név, telefonszám, e-mail cím, lakcím (irányítószám, város, közterület neve, házszám) kezeljék. Az adatkezelés hozzájáruláson alapul. A fentebb nevezett szervezetek együttes adatkezelők, míg a Fundamenta-Lakáskassza Kft. megbízottai, a Fundamenta Személyi Bankárok adatfeldolgozók. Kijelentem, hogy személyes adataimat kifejezetten abból a célból adtam meg, hogy engem a fent nevezett szervezetek és személyek szóban, telefonon, írásban vagy akár személyesen üzletkötési szándékkal felkeressenek és részemre pénzügyi szolgáltatásokat és egyéb üzleti lehetőségeket kínáljanak. Tudomásul veszem, hogy bármikor jogosult vagyok az adataim kezeléséről tájékoztatást kérni, tiltakozhatok az adataim kezelése ellen, jogomban áll adataim helyesbítését, kezelésének megszüntetését, törlését, zárolását, jövőbeli reklámküldés megtiltását kérni írásban, a Fundamenta-Lakáskassza Zrt.; 1922 Budapest címre címzett, vagy a www.fundamenta.hu/kapcsolat elektronikus űrlapon keresztül küldött ilyen tartalmú levéllel. Tudomásul veszem, hogy a fentebb nevezett szervezetek az adataimat időben korlátozottan, a jelen hozzájárulás megadását követő 5 évig kezelik adatfeldolgozó igénybevétele mellett. Tájékoztatást kaptam arról, hogy az adataim kezeléséről, adatfeldolgozó személyéről további információkat a www.fundamenta.hu oldalon, az Adatvédelmi Tájékoztatóban olvashatok és írásbeli választ is kérhetek. Jogorvoslati lehetőséggel, panasszal a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál (levelezési cím: 1363 Budapest, Pf.: 9.; e-mail cím: ugyfelszolgalat@naih.hu, telefonszám +36 (30) 683-5969; honlap címe: www.naih.hu) lehet élni, vagy a lakóhelyem vagy tartózkodási helyem szerinti törvényszékhez fordulhatok.

NAIH adatkezelési nyilvántartási számok:

Fundamenta-Lakáskassza Zrt. 105157/2016 betétgyűjtés 51464/2016 direkt marketing

Fundamenta-Lakáskassza Kft. 94610/2016 pénzügyi szolgáltatás közvetítése 92045/2016 direkt marketing

Lépjen velünk kapcsolatba az alábbi lehetőségeken!