Lakástakarék Önre szabott megoldásokkal

Megannyi lakáscél, számos megoldás a Fundamentától! Határozza meg a havi megtakarítás összegét és a futamidejét, és használja ki a lakástakarék előnyeit: a betéti kamatokat, bónuszokat és kiegészítésképp kedvező kamatozású lakáshiteleket!

Egyedülálló módon nálunk lehetősége van magasabb havi megtakarítási összeget is vállalni, akár 100 ezer forintig!

Válassza ki az Ön számára legideálisabb lakástakarék konstrukciót! A részleteket és a reprezentatív példákat a kiválasztott terméknél találja.

Lakásszámlák

Otthontervező Lakásszámla

Előre gondoskodna lakáscéljai megvalósításáról lakástakarékkal? Most különösen érdemes lakásszámlát nyitni, mert évente Kamatbónuszt kaphat az adott megtakarítási évben elhelyezett megtakarítására. Ráadásul a megtakarítási idő végén akár 3,9%-4,9% (THM: 5,32%-5,64%) hitelkamattal igényelheti lakáskölcsönünket.

További részletek

Gyarapodó Lakásszámla Progresszív bónusszal

39,8 millió forintot is elkölthet lakáscéljára, hiszen a Gyarapodó Lakásszámla szerződéssel akár havi 100.000 forint megtakarítási összeget is választhat, így növelve mind a jóváírható bónusz, mind pedig a szerződéses összeg nagyságát. Sőt, ha ez az összeg nem lenne elegendő, egyszerre több szerződést is elindíthat.

További részletek