Légkondicionáló berendezés és telepítés

Nord, Haier, Hitachi és Samsung márkájú lakossági légkondicionáló kültéri és beltéri egység 13% árkedvezménnyel és fix 80.000 Ft-os telepítéssel* a "KLIMA" Kft-től.

Mit kínálunk?

A legmodernebb, energiatakarékos, okos wifivel is szerelhető oldalfali hűtő-fűtő légkondicionálók akár antiallergén és vírus szűrővel.

Bővebb részletek: Légkondicionáló berendezés és telepítés – "KLIMA" Kft.

Hogyan veheti igénybe a kedvezményt?

A kedvezményt a "KLIMA" Kft. a honlapján feltüntetett árakból biztosítja. A kedvezményt e-mailben az aktuális havi kuponkóddal lehet igénybe venni a web@klima.hu címen.

Milyen érvek szólnak a "KLIMA" Kft. mellett?

A klímatechnikai és épületgépészeti piacon szerzett több, mint 30 éves tapasztalat, széles típus és teljesítmény választék, rövid szállítási idő a hazai raktárkészletnek köszönhetően. Szakszerű és gyors telepítés fix áron*, amelyet az ország teljes területét lefedő, az 500-at is meghaladó szakértő szerelői állomány biztosít.

Még nem tagja a Fundamenta Kedvezmény Programjának?

Regisztráljon ügyfélszámával pár perc alatt és a kedvezményt adó kuponokat havi rendszereséggel, e-mailben elküldjük Önnek.

Feliratkozom a Fundamenta Kedvezmény Programra

* Maximum 3 m szerelési csőhossz, egy faláttörés, a kültéri egység fali konzolra helyezése, legfeljebb 2,5m szerelési magasságban, csövezés kábelcsatornában elhelyezve. A kedvezmény ÁFA nélkül értendő.