Kedvező hitelkonstrukcióval támogatjuk ügyfeleink lakásálmait

A magyar pénzügyi rendszer és ezen belül a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. érettségét és stabilitását mutatja, hogy az érdemi piaci változásra rögtön érdemi választ tud adni. Az állami támogatások kivezetésének bejelentését követően, lényegében azonnal megjelent a piacon a Fundamenta új termékével, amely továbbra is rendkívül versenyképes a magyar lakáshitelezési piacon.

 

A Fundamenta-Lakáskassza Zrt., építve két évtizedes piacismeretére és speciális szakértelmére, valamint ügyfélkörének magas pénzügyi tudatosságára, rendkívül versenyképes kamatozású hitellel tudott megjelenni ezekben a napokban.

Az új tarifacsalád révén nem csupán továbbra is pontosan kiszámítható és a futamidő végéig forintra pontosan tervezhető megoldást kínál a piacvezető cég, hanem mindezt rendkívül kedvező, fix 2,9%-os (THM: 4,93%) lakáskölcsön kamaton használhatják az ügyfelek lakáscéljaik megvalósítására. Már egyetlen lakástakarék szerződéssel 11.000.000 forint lakáscélra költhető összeg is elérhető, hiszen a Fundamenta lakástakarék esetén lehetőség van havi 40.000 forint megtakarítási összeget és kedvező hitelkamatú lakáskölcsönt is választani. Amennyiben magasabb összegre lenne szükség az adott lakáscél megvalósításához, több szerződéssel megtöbbszörözhető a felhasználható összeg.

Az ügyfelek rendszeres megtakarításában is tetten érhető pénzügyi tudatosság jegyében a Fundamenta gondolt arra is, hogy elismerje ezt az előrelátó pénzügyi gondolkodást. Havi 40.000 forintos megtakarítási összegig a 6 éves vagy hosszabb futamidő végén 5%-os Kamatbónuszt (EBKM havi 40.000 forint megtakarítás mellett Kamatbónusszal 0,51 – 0,73%.*) fizet a teljes időtartam minden egyes évi megtakarítási összegére, azaz évi maximum 480.000 forintra. Mindez együttesen a korábbi állami támogatás kivezetése mellett is vonzó és rendkívül versenyképes megoldást kínál a lakástervek megvalósításához.

Európa számos országában sikeresek a hasonló, állami támogatás nélküli lakás-takarék termékek, és a Fundamenta felkészült Személyi Bankár tanácsadói hálózatán keresztül ezek a megoldások immár a hazai lakásterveket szövő családok rendelkezésére is állnak. A fentebb leírt tulajdonságokkal rendelkező Fundamenta termékeket, így a Gondoskodó Lakásszámlát, a Célbaérő Lakáshitelt, valamint a Megvalósító Lakáshitelt a Személyi Bankárok országos hálózatában máris megtalálja minden érdeklődő.

A Fundamenta-Lakáskassza Zrt. eddigi 21 éves működése során, az otthonteremtés szakértőjeként mintegy egymillió lakáscél megvalósulását segítette. Jelenleg közel 900 ezer ügyfél számára vezet a piacvezető cég lakásszámlát, ami azt jelenti, hogy az elkövetkező években, a már meglévő ügyfélkörben csaknem ugyanennyi háztartás, azaz mintegy 2,5 millió ember tervezi a Fundamentán keresztül megvalósítani lakáscéljait, s ezen keresztül életkörülményeinek javítását.

A Fundamenta-Lakáskassza Zrt. rendkívül gyors reagálása és új termékei egyértelműen bizonyítják, hogy a megváltozott körülmények között is, a mindenkori törvényeknek megfelelően, egy erős piaci versenyben is megbízhatóan szolgálja ki ügyfeleit.

Az új termékek részletes leírását tartalmazó üzletszabályzat és a kapcsolódó reprezentatív példák elérhetőek honlapunkon a

*EBKM havi 20.000 forint megtakarítás mellett Kamatbónusszal 0,43 – 0,62%

 

Vissza a cikkekhez