Kiváló Kiszolgálás díjazott a Fundamenta

 

A magyar piacon több mint 22 éve működő ClientFirst Consulting által végzett országos felmérés során a nagyvállalatok között a személyes ügyfélkiszolgálás kategóriájában a Fundamenta nyerte el a díjat.

A 15 éve indult Kiváló Kiszolgálás program keretében négy területet vizsgáltak a ClientFirst próbavásárlói: a személyes, elektronikus, valamint telefonos ügyfélkiszolgálás mellett már a vállalatok közösségi média oldalain, valamint chat csatornákon való ügyfélkommunikációját elemezték.  A komplex értékelés a próbavásárlások mellett kérdőíves felmérésen is alapult, a próbavásárlások alkalmával 100%-os eredményt elérő dolgozók pedig megkapták „Az Ügyfélélmény Sztárja” címet, amit 1 évig használhatnak.

Büszkeséggel tölt el minket, hogy személyes ügyfélkiszolgálás kategóriában első helyezettként, telefonos kiszolgálás kategóriában pedig szintén kiemelkedő teljesítménnyel zártuk a megmérettetést, elnyerve a Kiváló Kiszolgálás minősítést – bebizonyítva, hogy ügyfeleink kiemelt fontosságúak számunkra, ők pedig nagyra értékelik Személyi Bankáraink és telefonos ügyintézőink munkáját.

A felmérésben részt vett Személyi Bankáraink 50%-a, telefonos ügyintézőinknek pedig 75%-a részesült „Az Ügyfélélmény Sztárja” elismerésben, azaz ért el 100 százalékos eredményt a próbavásárlások alkalmával. Ez a mértékű pozitív visszajelzés és kollégáink értékes munkájának megbecsülése külön öröm számunkra.

A pénzügyi termékek túlkínálatában, a jelentős mennyiségű adminisztráció miatt nagy szükség van a személyes kapcsolatra és segítségre, mindezt az ügyfél számára legegyszerűbb és legkényelmesebb módon. Ügyfélkiszolgálásunk ezért is kimagasló, hiszen ügyfelünk igényeihez igazodva, az általa választott módon, helyszínen és időpontban kaphat tájékoztatást és pénzügyi segítséget egyaránt. A Fundamenta Személyi Bankár hálózata nemcsak a nagyvárosokban van jelen, hanem az ország minden pontján, így Személyi Bankáraink szaktudására, illetve telefonos ügyintézőink segítségére bármikor számíthatnak ügyfeleink a jövőben is.

Vissza a cikkekhez