Legjobb Munkahely díjat nyert a Fundamenta

 

A Fundamenta a Kincentric munkaadóknak járó Legjobb Munkahely elismerésében részesült. A felmérést szervező vállalat januárban ítélte oda a 2023-as évre vonatkozó minősítést, amely a cégek törekvéseit tükrözi a vállalati és HR kultúra, valamint a munkavállalóit elkötelezettség terén.

A nemzetközi és magyar munkaerőpiaci adatokat is látva, az elkötelezettség-fókusz egyre nagyobb kihívást jelent a munkáltatók számára. A Fundamentánál sikerült az elmúlt 3 évben folyamatosan javítani a munkavállalói élményt, a támogató munkakörnyezetet, ahol a tehetségek kiemelt szerepet kapnak, és rendelkezésre állnak azon eszközök és technológiák, melyek segítségével kollégáink képesek alkalmazkodni a változásokhoz, és amelyek biztos alapot teremtenek az üzleti sikerekhez is.  Büszkék vagyunk rá, hogy munkatársaink visszajelzései alapján, a 2023-as évben ismét jelentős növekedést sikerült elérnünk az elkötelezettségi mutatóban és ezzel elnyertük a Legjobb Munkahely díjat.

Kincentric Legjobb Munkahelyek Programról: A globális Kincentric Legjobb Munkahelyek Program Magyarországon több, mint 20 éve nyújt hiteles tükröt azoknak a vállalatoknak, akik tudatosan építik munkavállalóik elkötelezettségét az üzleti sikeresség érdekében. A program résztvevői átfogó képet kapnak az elkötelezettséget leginkább befolyásoló területek eredményéről piaci összehasonlításban, a legnagyobb hazai benchmark adatbázis alapján. A Program egyedülálló módon támogatja az üzleti vezetőket abban, hogy az elkötelezettség fejlesztéséhez kapcsolódó döntéseiket valóban adat alapon hozzák meg, a kiemelkedő eredményeket elérő vállalatok pedig Magyarország leghitelesebb munkaerőpiaci elismerésében részesüljenek.

Vissza a cikkekhez