Már az újságárusoknál is elérhető a Fundamenta otthonteremtési magazinja

November végétől már az újságos standokon is kapható a Fundamenta otthonteremtési magazinja, az Otthonok & Megoldások – jelentette be a lap alapítója, a Fundamenta.

A negyedéves, 100 oldalas otthonteremtési-lakberendezési magazin már nyolc éve megjelenik, eddig azonban csak a Fundamenta szerződött ügyfelei számára volt elérhető. A magazin egyre növekvő népszerűségének köszönhetően a társaság a lapot kiadó Marquard Media Magyarország Kft-vel közösen úgy döntött, hogy a sikeres magazint a nagyközönség számára is elérhetővé teszi, így az idei év téli száma már megvásárolható az újságárusoknál.

Az Otthonok & Megoldások magazin amellett, hogy költségtervekkel, beruházási javaslatokkal, színesen és érdekesen mutatja be az otthonteremtéshez kapcsolódó témákat, tippeket, kiemelt figyelmet szentel a környezetbarát, energiatakarékos, „zöld” megoldásoknak is.

Ízelítő a Fundamenta régi-új magazinjából>>

Havonta átlagosan több mint 130 000 látogatóval rendelkezik a Fundamenta online otthonteremtési magazinja, a folyamatosan frissülő otthonokesmegoldások.hu, amely már évek óta elérhető a nagyközönség számára is. Az online magazin sok praktikus tanácsot és „Csináld magad!” megoldást közöl, amelyekkel bárki bátran belevághat az otthonszépítésbe. A lakáskultúra iránt érdeklődők érdekes tartalmakkal, csodaszép képekkel találkozhatnak az Otthonok & Megoldások Facebook és Instagram, valamint Pinterest oldalán is.

A Fundamenta-Lakáskassza Zrt. már több mint 20 éve segíti ügyfeleit lakásálmaik megvalósításában. Működési területe felöleli a lakásvásárlással, építéssel-felújítással, energiatakarékos megoldások kiépítésével, ingatlan-adásvétellel kapcsolatos megoldásokat, amelyhez szervesen illeszkedik a Marquard Media Magyarország kiadásában megjelenő magazin is.

 

További információk:

Otthonok & Megoldások weboldala

Facebook

Instagram

Pinterest

Űrlap

Vissza a cikkekhez