Továbbra is kiszámítható és tervezhető megoldásokat kínálunk ügyfeleinknek

A Fundamenta-Lakáskassza Zrt. tájékoztatja tisztelt meglévő és leendő ügyfeleit arról, hogy a lakástakarék törvény módosítását követően a korábbi termékpaletta megújítása mellett az ügyféligényeknek megfelelően, kiemelt szerepet biztosít a lakáshitelezési gyakorlatának. Az első új módozatok már megkapták a Magyar Nemzeti Banktól az engedélyt a piaci értékesítésre.

A Fundamenta eddigi 21 éves működése során mintegy egymillió lakáscél megvalósulását segítette. Jelenleg közel 900 ezer ügyfelünk számára vezetünk lakásszámlát, ami azt jelenti, hogy az elkövetkező években csaknem ugyanennyi háztartás, azaz mintegy 2,5 millió ember tervezi a Fundamentán keresztül megvalósítani lakáscélú beruházását, lakhatással kapcsolatos körülményeinek javítását, életszínvonalának emelését. A meglévő ügyfélkör hiánytalan kiszolgálása mellett, új ügyfeleink számára is kedvező megtakarítási és hitellehetőségeket biztosítunk, felkészült tanácsadói hálózatunkon keresztül.

Az első fontos mérföldkő új termékünk bevezetése, mely a megváltozott szabályozói környezetben is kedvező megoldást kínál. Ügyfeleink ennek révén továbbra is kiszámítható és tervezhető módon tudják megvalósítani lakáscéljaikat, ahogy ezt a Fundamenta partnereként már megszokták.

Vissza a cikkekhez