Áthidaló kölcsönök

A szerződéses összeg felhasználása

Amennyiben lakáscéljai megvalósításához már a megtakarítási idő letelte előtt szüksége van a szerződéses összegre, azonban az állami támogatás/bónusz összegéről sem szeretne lemondani, bármikor igényelheti kiszámítható, fix kamatozású áthidaló kölcsöneinket.

A részletekről érdeklődjön Személyi Bankáránál, aki segít a hitelkérelem összeállításában is. Elérhetőségét WebBankárunkban megtekintheti. A WebBankár rendszerről és a regisztráció menetéről itt talál bővebb információt.

Felmondás lakáscélú felhasználással

Teljes megtakarítás felhasználása

(saját befizetések+állami támogatás+kamatok)

 

Amennyiben 2018. október 17. előtt kötötte Lakásszámláját, már legalább négy éve elindult a megtakarítása, és lakáscélra szeretné fordítani a szerződését, de nem tart igényt a lakáskölcsönre, kérheti a szerződés lakáscélú felmondását, és a teljes megtakarításának kifizetését.

Bővebb információért kattintson az alábbi gombra.

Felmondás lakáscélú felhasználás nélkül

Saját megtakarítás és kamatának felhasználása

Abban az esetben, ha a megtakarítását nem lakáscélra kívánja felhasználni, bármikor kérheti a szerződése megszüntetését, így a saját befizetései betéti kamattal növelt összegét tudjuk kifizetni.

Felhívjuk figyelmét, hogy a felmondással véglegesen lemond a 2018. október 17. előtt kötött Lakásszámlája esetében az állami támogatás igénybevételérőlilletve a 2018. október 26-tól kötött szerződése esetében a kamat- illetve a megtakarítási bónusz igénybevételéről.

Bővebb információt az alábbi gombra kattintva olvashat.