Később lakáscélú felhasználást tervezek

Mit jelent ez nekem?

Nem most kívánom igénybe venni a szerződésemet, azonban később lakáscélú felhasználást tervezek. Ezért majd a lakáscélom megvalósításakor döntök a szerződésem lehetőségei közül:

  • Felhasználom a teljes szerződéses összeget (saját megtakarítás+állami támogatás vagy bónusz+betéti kamat+lakáskölcsön)

 

  • Csak a teljes megtakarítást használom fel (saját megtakarítás+állami támogatás vagy bónusz+betéti kamat)

Mit kell tennem?

  • Önnek most nincs teendője.

 

  • Később bármikor kérheti, a kiutalási időszak újraindítását.

 

 

TIPP:

A könnyebb ügyintézés érdekében elkészítettük Önnek az interaktív Betétszámla kifizetés tájékoztatónkat, ahol néhány egyszerű kérdés megválaszolását követően megtudhatja, hogy az Ön szerződése és az Ön által választott lakáscél esetében konkrétan milyen dokumentumokat szükséges eljuttatnia hozzánk.

 

Kell-e tovább fizetnem a megtakarításomat?

  • további betételhelyezés az Ön döntésétől függ, amennyiben azonban további betételhelyezést teljesít, úgy a további megtakarításai után állami támogatás vagy bónusz nem igényelhető.

     

Mikor kapom meg a pénzt?

  • Miután jelzi felénk, hogy fel kívánja használni a szerződését, a következő hónaptól újra besoroljuk azt a kiutalásra váró szerződések közé. A kiutalás időszak a 2017. június 30. napjáig kötött szerződések esetében 3 hónap, egyébként 2 hónap.

További információ és segítség kérés

TelefonBankár: 06 1 411 8181

WebBankár: ebank.fundamenta.hu >>  Üzenet küldés

Levelezési cím: H-1922 Budapest