A teljes megtakarításomat használom fel

Mit jelent ez nekem?

Ezt a lehetőséget választva Ön csak a teljes megtakarítást (saját befizetés+állami támogatás vagy bónusz+betéti kamat) használja fel lakáscélja megvalósítására, és ezzel véglegesen lemond a kedvező, a futamidő végéig fix kamatozású lakáskölcsön igénylésének lehetőségéről.

(A 2018. október 17. előtt kötött Lakásszámla esetében: állami támogatás vehető igénybe, a 2018. október 26-tól kötött szerződések esetében pedig kamat- illetve megtakarítási bónusz.)

Mit kell tennem?

  • kiutalási tájékoztató levelünkhöz csatolt nyilatkozatot az abban megadott határidőn belül küldje vissza postacímünkre: Fundamenta-Lakáskassza Zrt., Budapest 1922.

 

 

 

  • A kötelező adategyeztetés hiányában kifizetés nem teljesíthető a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló 2017. évi LIII. törvényben foglaltak szerint. Ezért kérjük, hogy a szerződő, valamint - ha szerepel a szerződésen – a nagykorú, cselekvőképes kedvezményezett esetében, ha még nem tette meg, küldje meg részünkre a Kiegészítő azonosítási adatlapot és az okmánymásolatokat. Bővebb információt https://www.fundamenta.hu/adategyeztetes oldalon talál.

TIPP:
könnyebb ügyintézés érdekében elkészítettük Önnek az interaktív Betétszámla kifizetés tájékoztatónkat, ahol néhány egyszerű kérdés megválaszolását követően megtudhatja, hogy az Ön szerződése és az Ön által választott lakáscél esetében konkrétan milyen dokumentumokat szükséges eljuttatnia hozzánk.

Mikor kapom meg a teljes megtakarításomat?

  • A hiánytalan dokumentáció beérkezése a kifizetés feltétele.

 

  • Ha a teljes, hiánytalan dokumentáció beérkezik a tájékoztató levelünkben rögzített határidőn belül, akkor a szerződése megtakarítási időszakát a kiutalással lezárjuk, és a teljes megtakarítást a kiutalást követően, 15 napon belül kifizetjük.

A kiutalási időszak hossza a 2017. június 30. napjáig kötött szerződések esetében 3 hónap, egyébként 2 hónap.

Kell-e a lakáscélú felhasználást igazolnom?

  • Igen, a kifizetés előtt és a kifizetés után is igazolni kell a lakáscélú felhasználást.

 

További információ és segítség kérés

TelefonBankár: 06 1 411 8181

WebBankár: ebank.fundamenta.hu >>  Üzenet küldés

fundamenta.hu/Kapcsolat: Írjon nekünk >> Ügyfél vagyok

Levelezési cím: H-1922 Budapest