A gyerek jövője

A gyerekek jövője a legfontosabb!

 

Gyorsan mennek az évek, a gyerekek felcseperednek és kirepülnek a családi fészekből. Gondos szülőként, ha szeretnénk gyermekünket egy „induló” saját lakással, vagy az azt megalapozó nagyobb összeggel segíteni, bizony időben el kell kezdeni a takarékoskodást.

 

A legjobb ötlet a gyermek születését követően azonnal elkezdeni félretenni havonta rendszeresen akár csak kisebb összeget is. Erre találtuk ki a Gyerek Lakásszámlát!

Megtakarítanék gyermekeim jövőjére

A Fundamentánál - egyedülálló módon - olyan rugalmas megoldást dolgoztunk ki, mellyel előrelátással és tudatossággal abban segítjük gyermekünket, hogy felnőtt korában ne albérletre költse a pénzét, hanem saját otthonban tudja építeni jövőjét.

Sőt a betéti kamatok mellett megtakarítási bónusz is jár a befizetett összeg után.

 

Akár hitellel is kiegészíteném

Amikor elérkezett az idő, és gyermekünk kirepül a családi fészekből, nagy segítség lesz az addig összegyűlt megtakarítás. Amennyiben hiányzik még egy kevés, akkor is van megoldás, hiszen kedvező kamatozású lakáskölcsönnel is kiegészíthetjük az addig összegyűlt összeget. Sőt, már a szerződés megkötésekor pontosan tudjuk, hogy mekkora lesz a havi törlesztőrészletünk ha élni kívánunk a hitellel, hiszen előre garantált, fix kamattal köthetjük meg a szerződést.

Mi a véleménye a honlapról?

Kérjük, ossza meg véleményét a fundamenta.hu-val kapcsolatban az alábbi gombra kattintva. Előre is köszönjük segítségét!

A tájékoztatás nem teljeskörű, a termék részletes feltételeit az Üzletszabályzat c. dokumentum, valamint a Fundamenta-Lakászkassza Zrt. által meghirdetett akciókról és azok feltételeiről szóló hirdetmény tartalmazza.

4 A lakás-takarékpénztár által nyújtott lakáskölcsön teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (III.25.) Korm. rendelet 9. § (1) és (3) bekezdés szerint számított referencia THM érték 5,86%, amely az P10 módozatra (16 év 7 hónap megtakarítási idő) vonatkozik, ahol a lakáskölcsön teljes összege 4.792.612 forint, a hitelügy futamideje 176 hónap. A THM meghatározása az aktuális feltételek és hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM értéke nem tartalmazza jelzáloggal terhelendő ingatlan biztosításának díját. A hitel fedezete ingatlanra bejegyzett jelzálogjog, az ingatlanra vagyonbiztosítási szerződés megkötése szükséges.